Selecteer een pagina

VOEGWERKEN

Het spreekt voor zich dat je alles op alles wil zetten om vocht in jouw woning te vermijden. Een cruciaal hulpmiddel daarvoor zijn voegen. Die vormen namelijk de basis van een duurzame en waterdichte gevel. De voegwerken van Interbrickx bieden je alles wat je nodig hebt: zekerheid, kwaliteit en verzorgdheid.

Voegen hebben drie belangrijke functies. Ten eerste ondersteunen ze jouw woning. Daarom is het belangrijk dat voegwerken uitgevoerd worden door professionals. Alleen zo kunnen ze de nodige ondersteuning en stabiliteit bieden die je ervan verwacht.

Als tweede heb je goede voegen nodig om jouw woning te beschermen tegen het weer. Regen, wind en vorst zijn de drie grootste vijanden van jouw gevel. Goed voegwerk zorgt ervoor dat vocht buiten blijft. Vocht binnen zorgt niet enkel voor de gekende vochtplekken, maar ook schimmels kunnen veroorzaakt worden door slecht voegwerk. Als de voegwerken goed zijn uitgevoerd kunnen ze dus ook jouw gezondheid ten goede komen.

Ten slotte is er het esthetische aspect. Een gevel zonder of met slechte voegen is veel minder aangenaam om naar te kijken dan een gevel waarbij de voegwerken met het oog voor het kleinste detail zijn uitgevoerd. Onze professionals werken met de nodige precisie om een vlekkeloos resultaat af te leveren.

Bij Interbrickx werken we steeds met kwaliteitsvolle producten zodat jouw gevel klasse uitstraalt. Onze voegwerken garanderen jou het uitzicht dat je van ons verlangt. We houden rekening met jouw bakstenen én voegkleurvoorkeur.

VOEGWERK RENOVEREN

Moeder Natuur heeft 24 op 7 een invloed op alles wat we doen en laten. Ze heeft ook invloed op alles wat we bezitten. Een goed voorbeeld daarvan is jouw huis. Extreme weersomstandigheden kunnen ertoe leiden dat het voegwerk van jouw woning beschadigd raakt. Ook slijtage door ouderdom komt vaak voor bij voegwerk. Bij Interbrickx beschikken we over de nodige knowhow en ervaring om jouw voegwerk te renoveren.

Om voegwerk te herstellen, komen we graag eerst eens langs om te kijken wat er moet gebeuren. Meestal wordt het oude voegwerk verwijderd en dat telkens zonder het metselwerk te beschadigen. Daarna gaan we over op een gevelreiniging. Zo vermijden we dat er voegresten en stof in het gerenoveerde voegwerk terecht komen.

Vocht buiten houden, jouw woning stabiel houden en ervoor zorgen dat jouw gevel een streling voor het oog is: dat is waarom voegwerk te allen tijde in perfecte staat moet zijn. Aarzel dus niet om Interbrickx te contacteren op 051 49 57 49 voor alle renovatie- en herstellingswerken aan jouw voegwerk.